Kövess minket Facebookon!

Step by Step! Lépésről - lépésre...

Akciós termékek

Szűrés

Bekapcsolt szűrők:
  Rendelkezésre állás
  • Ha kíváncsi vagy mit használt fel Ildi ehhez a kedves kutyikkal teli képeslaphoz, nézd meg lent a "kiegészítőknél" a felhasznált termékek listáját. További adatok a "részletek" fülön található. Lépésről - lépésre bemutató a Blogon!Ha van kedved, írd meg véleményed és/vagy értékeld az alkotást 1-5*  között vagy oszd meg barátaiddal!

   PippInspiráció 2018 Szeptember
  • Ha kíváncsi vagy mit használt fel Lily ehhez a Halloween-i képeslaphoz, nézd meg lent a "kiegészítőknél" a felhasznált termékek listáját. További adatok a "részletek" fülön található. Lépésről - lépésre bemutató a Blogon!Ha van kedved, írd meg véleményed és/vagy értékeld az alkotást 1-5*  között vagy oszd meg barátaiddal!

   PippInspiráció 2018 Szeptember
  • Nyuszi Hopp! Ebben a videóban megnézheted, hogyan kell összeállítani a kivágatokat és hogyan tudod más vágósablonokkal kombinálni. További leírás és a videó a "részletek" fül alatt található. Nézd meg lent a "kiegészítőknél" a felhasznált termékek listáját.

   Marianne Design Inspirációs VIDEÓ
  • Ha kíváncsi vagy mit használtak fel az üdvözlőlap elkészítéséhez, nézd meg lent a "kiegészítőknél" a felhasznált termékek listáját. Hogyan készült? Lépésről - lépésre bemutató videó a "részletek" fülön található.Ha van kedved, írd meg véleményed és/vagy értékeld az alkotást 1-5*  között vagy oszd meg barátaiddal!

   Lépésről, lépésre! Penny Black Inspiráció 2018 Január
  • Ha kíváncsi vagy mit használtak fel ehhez a dobozka elkészítéséhez, nézd meg lent a "kiegészítőknél" a felhasznált termékek listáját. Hogyan készült? Lépésről - lépésre bemutató videó a "részletek" fülön található.Ha van kedved, írd meg véleményed és/vagy értékeld az alkotást 1-5*  között vagy oszd meg barátaiddal!

   Sizzix Inspiráció 2018 Január
  1 - 5 / 5 termék mutatva