Kövess minket Facebookon!

Kategóriák

Gyártók

Akciós termékek

Információ

Blog navigation

Legutóbbi bejegyzések

Legfrissebb hozzászólások

 • The first travel PL album
  The first travel PL album
  62 Megtekintés Liked

  Ma egy Project Life-os bejegyzést hoztam nektek. Bevallom, ez az én kattanásom: egyszerűen imádom, ahogy a kezem között formálódik tasakokba a családunk, a barátaink története, ahogy egységet alkot a világ éppen zajló dolgaival…

  Olvass tovább
 • Festékfolyatásos technika (Paint Pouring)
  Festékfolyatásos technika (Paint Pouring)
  86 Megtekintés
  1 Comment
  (5.0)
  Liked

  A DecoArt termékek lehetővé teszik, hogy bárki, a kezdőtől a haladóig különlegesen egyedi alkotásokat készítsen a festékfolyatásos technikával szinte bármilyen sík felületre. Ezekkel a speciálisan kialakított termékeket és a DecoArt prémium akrilfestékeit keverve csodálatos festményeket hozhatunk létre akár ecset nélkül! 

  Olvass tovább
 • Kihívás - TIM HOLTZ nyomában
  Kihívás - TIM HOLTZ nyomában
  271 Megtekintés Liked

  Alkotás közben biztosan találkoztál már a nevével. Legyen szó, vágásról, bélyegzésről, scrapbook vagy mixed media alkotásról, az általa fémjelzett termékeket nap mint nap örömmel használjuk. Tim Holtznak az elmúlt években rengeteg különlegességet köszönhetünk. Mi pedig imádatunk jeléül most az egész hónapot neki és a termékeinek szenteljük!

  Olvass tovább
 • Fess virágcsokrot lépésről-lépésre
  Fess virágcsokrot lépésről-lépésre
  103 Megtekintés Liked

  Igazán különleges ajándék egy kézzel festett, gyönyörű kép a falra. Gondoltam most egy virágcsokros kép lépésről-lépésre leírását készítem el nektek! 

  Olvass tovább
 • Sn@p-peljünk együtt!
  Sn@p-peljünk együtt!
  118 Megtekintés Liked

  Ha van kedvetek vágjatok bele velem, botladozzunk együtt előre ezen a kalandos úton, mert azt már látom - érdemes, hiszen olyan örömmel néztem vissza az előzetesen félbehagyott oldalpárokon megörökített pillanatokat és annyira bánom, hogy anno nem folytattam őket…

  Olvass tovább
 • Órás virág - MIXED MEDIA
  Órás virág - MIXED MEDIA
  129 Megtekintés Liked

  Sziasztok! Tőlem távolabb álló papír kreációt hoztam, így láthatjátok, hogy a mixed média mennyire szerteágazó, több féle alapanyagokból készíthető lehetőségeket rejt egy- egy projekt alkalmával.

  Olvass tovább
 • TÜNDÉRI Új kollekció!
  TÜNDÉRI Új kollekció!
  189 Megtekintés Liked

  A Willowby Woods lenyűgöző új kollekció, a Tündérek és Tündék fantasztikus világába repít el minket!

  Olvass tovább
 • Mondd el!
  Mondd el!
  145 Megtekintés Liked

  Bár a Húsvétnak vége, ez korántsem jelenti azt, hogy a nyuszi időszak is lezárult. Amikor a Dada pecsét+kés szettek közül ezt az ölelőst megláttam, nekem azonnal az anyaság és a szeretet jutott eszembe, így adta magát, hogy az első lap, amit készítek ezzel a készlettel Anyák napjára készüljön.

  Olvass tovább
 • Nyuszis tavaszváró
  Nyuszis tavaszváró
  52 Megtekintés Liked

  Ennél a tavaszi lapnál minden részt a csodálatos Prima Marketing Akvarell festék koncentrátummal festettem. Nincs másra szükség, mint egy édes nyuszis bélyegzőre, ecsetre és a festékre. Az elkészült képet aztán kedvünk és ízlésünk szerint beletehetjük képkeretbe vagy tovább alkotva üdvözlőkártyát készíthetünk belőle.

  Olvass tovább
 • Hello Tombow!
  Hello Tombow!
  163 Megtekintés Liked

  Új márkát köszöntünk! Hello Tombow! Elsőként a Tombow ABT Dual Brush Pen - Kéthegyű filctollat szeretném bemutatni Nektek. Használatukkal csodálatos akvarellhatás hozható létre.

  Olvass tovább
 • Nyulas, csibés húsvéti lap
  Nyulas, csibés húsvéti lap
  108 Megtekintés Liked

  Sziasztok, Pippi-rajongók! A mai lapot a húsvéti készülődésbe még simán beilleszthetitek: egyszerű, de csinos, biztosan találtok valakit, aki örülne neki a piros tojás mellé.;)

  Olvass tovább
 • Happy Easter
  Happy Easter
  121 Megtekintés Liked

  Amikor megkaparintottam a Marianne Design „Eline’s Baby bunny” szettjét, tudtam, remek móka vár. Elő is kerestem egy kupac színes alapkartont, papírkészleteket, aztán fogtam a lattémat és elvonultam alkotni…

  Olvass tovább
Showing 1 to 12 of 60 (5 Pages)