Kövess minket Facebookon!

Kategóriák

Gyártók

Akciós termékek

Információ

Blog navigation

Legutóbbi bejegyzések

Legfrissebb hozzászólások

 • Szeptemberi vendégalkotónk bemutatkozása és alkotása
  Szeptemberi vendégalkotónk bemutatkozása és alkotása
  64 Megtekintés Liked

  A Pippi Kreatív csapat az augusztusi jelentkezésekből, Peley Renátát és alkotását választotta, így Ő lett a szeptemberi vendégalkotónk! Az aktuális havi témákban megadott színekhez próbáltam ragaszkodni, csak talán egy kicsit kevésbé telített színárnyalatokkal.

  Olvass tovább
 • Spooktacular wishes
  Spooktacular wishes
  72 Megtekintés Liked

  Juhúúú, biztosan észrevette mindenki, itt van az ősz! Nekem ez a kedvenc hónapom, mindenestül – a sárguló levelekkel, a csodás gyümölcsökkel, termésekkel, az illatokkal, az esővel, a hűvös estékkel, a köddel és még sorolhatnám, de semmiképpen nem szeretnék megfeledkezni a Halloween ünnepéről, amit szintén imádok.

  Olvass tovább
 • Öko arctisztítő
  Öko arctisztítő
  249 Megtekintés Liked

  Tilda textilből készítettem, csodaszép és nagyon környezetkímélő mosható arctisztító párnákat...

  Olvass tovább
 • SIZZIX 1X1 MELYIK TARTOZÉK MIRE VALÓ?
  SIZZIX 1X1 MELYIK TARTOZÉK MIRE VALÓ?
  75 Megtekintés Liked

  Végre már a Tiéd ez a csodamasina? Szeretnéd kihozni belőle a legtöbbet? Ebben a cikkben bemutatjuk Neked az elérhető kiegészítőket...

  Olvass tovább
 • KIHÍVÁS - VÁGJUNK BELE AZ ŐSZBE!
  KIHÍVÁS - VÁGJUNK BELE AZ ŐSZBE!
  284 Megtekintés Liked

  Eljött az ideje, hogy kihirdessük a szeptemberi Pippi Kihívást! - Havi útmutató: Vágj bele az Őszbe és használj fel izgalmas színeket. 

  Olvass tovább
 • A nyár bűvöletében
  A nyár bűvöletében
  69 Megtekintés Liked

  A vendéglátásban dolgozom, így a nyár számomra főként munkával telik, de az alkotásra mindig szakítok időt. Ezúttal egy januári nyaralás emlékét osztom meg...

  Olvass tovább
 • Kertem 2019
  Kertem 2019
  85 Megtekintés Liked

  Vidám, kezdők számára is könnyen elkészíthető mini albumot hoztam nektek. Semmi flikk-flakk nem lesz benne, mégis remélem, hogy ad néhány ötletet nektek.

  Olvass tovább
 • Dinnye szezon!
  Dinnye szezon!
  60 Megtekintés Liked

  Most egy igazán édes témát hoztam, hogy festésre ösztönözzek mindenkit. Eljött az imádott dinnye szezon és én mindjárt ecsetet ragadtam és elkészítettem a kedvenc gyümölcsöm lépésről-lépésre receptjét.

  Olvass tovább
 • Festékfolyatásos technika (Paint Pouring)
  Festékfolyatásos technika (Paint Pouring)
  254 Megtekintés
  1 Comment
  (5.0)
  Liked

  A DecoArt termékek lehetővé teszik, hogy bárki, a kezdőtől a haladóig különlegesen egyedi alkotásokat készítsen a festékfolyatásos technikával szinte bármilyen sík felületre. Ezekkel a speciálisan kialakított termékeket és a DecoArt prémium akrilfestékeit keverve csodálatos festményeket hozhatunk létre akár ecset nélkül! 

  Olvass tovább
 • Kihívás - Bélyegző, türkiz és nyár!
  Kihívás - Bélyegző, türkiz és nyár!
  284 Megtekintés
  1 Comment
  (5.0)
  Liked

  Végre megérkezett, az augusztusi Pippi Kihívás! - Havi témánk: Bélyegző, türkiz és nyár!Nyár van, a téma szinte adta magát! :)

  Olvass tovább
 • Relax
  Relax
  171 Megtekintés Liked

  Itt a tavaaaasz! Imádom! Igaz, kicsit még szeszélyes az idő, de szebbnél szebb virágok bukkannak elő nap mint nap, és ha süt a nap már finom meleget is áraszt! Azt hiszem, ez a hangulat kihat a lapjaimra és a színválasztásaimra is!

  Olvass tovább
 • Kihívás - TIM HOLTZ nyomában
  Kihívás - TIM HOLTZ nyomában
  400 Megtekintés Liked

  Alkotás közben biztosan találkoztál már a nevével. Legyen szó, vágásról, bélyegzésről, scrapbook vagy mixed media alkotásról, az általa fémjelzett termékeket nap mint nap örömmel használjuk. Tim Holtznak az elmúlt években rengeteg különlegességet köszönhetünk. Mi pedig imádatunk jeléül most az egész hónapot neki és a termékeinek szenteljük!

  Olvass tovább
Showing 1 to 12 of 69 (6 Pages)