Kövess minket Facebookon!

PIPPI KREATÍV ALKOTÓ CSAPAT

PIPPI KREATÍV ALKOTÓ CSAPAT

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk! Izgatottan vártuk ezt a napot! Nagyon nagy örömmel mutatjuk be a Pippi Kreatív Alkotó Csapat tagjait! ♥♥♥♥♥

PIPPI KREATÍV ALKOTÓ CSAPAT

Dóri

DÓRI

                                                                                                     

                                                      

HEILMAN DÓRA

Akkor vagyok önmagam, ha alkothatok! Ebben tudok igazán kiteljesedni. Ezzel töltődöm fel, és kapcsol ki teljesen. Imádom az otthonunkat kézzel készült dekorációkkal szépíteni.

Ha az ötlet úgy kívánja szabok-varrok, sizzixel vágok- ragasztok, rajzolok vagy épp festek. A lényeg, hogy a végére teljes legyen a harmónia.http://pihepotty.blogspot.com/

Ildi 

ILDI

                                                                                                                                                                                                                   

IMREFALVI ILDIKÓ

Imrefalvi Ildi vagyok, 2011-ben szerettem bele a képeslapkészítésbe. Heti pár órás hobbiból szinte észrevétlenül vált a mindennapjaim részévé olyannyira, hogy nem ritkán tintákkal, pecsételőkkel és papírral álmodom. Szenvedélyesen szeretek új technikák után kutatva kísérletezni és szívesen bíbelődök apró részletekkel. Ezeket a fortélyokat szeretném megosztani Veled!


https://www.instagram.com/hellopilda/

https://www.facebook.com/hellopilda/
https://hellopilda.wordpress.com/

Ági

ÁGI

                                                                                                                                                                                                    

KELLNER ÁGNES

Több mint 10 éve a decoupage technikával kezdtem a kézművességet, melyre barátnőm igényes munkái inspiráltak. Ennek során sajátítottam el a különböző díszítő eljárásokat (antikolás, repesztés, stencilezés, domborítópor használata, nyomdázás, stb. ).

2012-től vált szenvedélyemmé a scrapbooking, a technikát az internet segítségével tanultam meg. Szívesen készítek képeslapokat, üdvözlőkártyákat különböző alkalmakra. Szeretem a klasszikus, könyvformájú albumok készítését tasakokkal, zsebekkel, melyekben 9x13 cm vagy 10x15 cm fotókat, valamint komment kártyákat lehet elhelyezni.

Mindez ugyan sok munkával jár és időigényes, de a visszajelzések szerint megéri a belefektetett energiát. Emellett kedvelem a modernebb, rövidebb idő alatt elkészíthető Project Life albumok készítését is.  Az utóbbi időben a mixed media is felkeltette az érdeklődésem.

Vica

VICA

                                                                                                                         

LENGRÉ VIVIEN

Lengré Vica vagyok, Pécsett élek a nagyfiammal, Barnival, aki már 15 éves. Van egy cuki kutyánk, Mancsi, aki örök inspiráció nekem, mert rém fotogén, és a fotókat persze meg kell scrappelni…:) 

Mindent szívesen kipróbálok, ami papír, most éppen a PL a szívem csücske, de a minialbumokat és a képeslapokat is kedvelem. A ragyogó színek a kedvenceim, bármiről is legyen szó, de az alap mindig a fehér. ❤️


https://www.instagram.com/lvica/

https://www.facebook.com/szinekespapir/
lengrevica.blogspot.com

Lily

LILY

RÉVHELYI BEATRIX

Gyerekkorom óta gyöngyöt fűzök, rajzolok, kötök, tűz zománcozok, festek, mindent kipróbálok, amit csak tehetek. Fiatalon alkotókörökbe és táborokba jártam, szabadidőm fontos része volt mindig az alkotás.

Szeretek másokat inspirálni, alkotásra buzdítani, segíteni az önkifejezésük fejlesztésében. 2016 óta scrapbookozok, legszívesebben üdvözlőlapokat és mini albumokat készítek.


https://www.instagram.com/cicasi/

https://www.facebook.com/byCicasi/
http://www.pinkandred.eu/

Címkék: PippiTeam

Hozzászólás

* Név:
* E-mail: (Nem látható)
   Honlap: (Teljes honlapcím: http://)
* Hozzászólás:
Ellenőrző kód