Kövess minket Facebookon!

Kategóriák

Blog navigation

Legutóbbi bejegyzések

Legfrissebb hozzászólások

 • TÜNDÉRI Új kollekció!
  TÜNDÉRI Új kollekció!
  420 Megtekintés Liked

  A Willowby Woods lenyűgöző új kollekció, a Tündérek és Tündék fantasztikus világába repít el minket!

  Olvass tovább
 • Fess fürtös gyöngyikét lépésről lépésre
  Fess fürtös gyöngyikét lépésről lépésre
  682 Megtekintés
  1 Comment
  (5.0)
  Liked

  Nálunk a kertben most nyiladoznak a gyöngyikék, nagy kedvencem ez az apró kis virág. Megmutatom, hogyan festhetjük meg könnyedén.

  Olvass tovább
 • Saját színpaletta
  Saját színpaletta
  463 Megtekintés Liked

  Minél inkább belemerül az ember a festés és színezés mélységeibe, annál inkább indokolt, hogy jól áttekinthető színpalettákat készítsen meglévő eszközeiről. Ideális esetben ez egy jól áttekinthető, követhető szín mintákat tartalmazó lap, kártya vagy korong, esetleg oldal egy füzetben, amit meg tud nézni, amikor kitalálja milyen színeket válasszon egy-egy alkotáshoz. Ennek a palettának a készítéséhez mutatok ma ötletet. 

  Olvass tovább
 • NOVEMBERI VENDÉGALKOTÓNK - NAGY ANETT
  NOVEMBERI VENDÉGALKOTÓNK - NAGY ANETT
  381 Megtekintés Liked

  A múlt hónapban kiválasztott vendégalkotónk, Anett készítette el nekünk ezt a szó szerint káprázatos karácsonyi képeslapot. Ha már azt szeretnénk, hogy „Legyen hó!” – márpedig én azt szeretném, ha idén lenne – akkor legyen hó a javából! Pont ezért egy olyan havas tájjal készültem a képeslapomon, amin több formában is megjelenik ez a mesés csapadék. 

  Olvass tovább
 • Városi blöki
  Városi blöki
  277 Megtekintés Liked

  Ma kutyás lapot hoztam nektek, mert imádnivaló szetteket találtam megint a webshopban.:) Szerettem volna egy igazán vagány lapot készíteni a kamasz fiamnak, aminek most épp nincs semmi apropója, csak az, hogy nincs itthon egy ideje, és hiányzik. ❤️ 

  Olvass tovább
 • Szeptemberi vendégalkotónk bemutatkozása és alkotása
  Szeptemberi vendégalkotónk bemutatkozása és alkotása
  433 Megtekintés Liked

  A Pippi Kreatív csapat az augusztusi jelentkezésekből, Peley Renátát és alkotását választotta, így Ő lett a szeptemberi vendégalkotónk! Az aktuális havi témákban megadott színekhez próbáltam ragaszkodni, csak talán egy kicsit kevésbé telített színárnyalatokkal.

  Olvass tovább
 • A nyár bűvöletében
  A nyár bűvöletében
  329 Megtekintés Liked

  A vendéglátásban dolgozom, így a nyár számomra főként munkával telik, de az alkotásra mindig szakítok időt. Ezúttal egy januári nyaralás emlékét osztom meg...

  Olvass tovább
 • Mondd el!
  Mondd el!
  453 Megtekintés Liked

  Bár a Húsvétnak vége, ez korántsem jelenti azt, hogy a nyuszi időszak is lezárult. Amikor a Dada pecsét+kés szettek közül ezt az ölelőst megláttam, nekem azonnal az anyaság és a szeretet jutott eszembe, így adta magát, hogy az első lap, amit készítek ezzel a készlettel Anyák napjára készüljön.

  Olvass tovább
 • Belle Rózsája
  Belle Rózsája
  672 Megtekintés Liked

  Rajongok a Szépség és a Szörnyeteg című meséért és filmért. Ezerszer láttam már és gyanítom, még legalább ennyiszer látni fogom, főleg, mert két kislány büszke anyukája vagyok.

  Olvass tovább
 • GYORS ÉS LÁTVÁNYOS ÜDVÖZLŐLAPOK SIZZIX SABLONOKKAL
  GYORS ÉS LÁTVÁNYOS ÜDVÖZLŐLAPOK SIZZIX SABLONOKKAL
  731 Megtekintés Liked

  Ha nincs sok időd alkotásra, mégis látványos karácsonyi üdvözlőlapot szeretnél küldeni szeretteidnek, nagyszerű választás lehet a Sizzix Katelyn Lizardi által tervezett vágósablon és pecsét szettje. Ezzel a kedves csomaggal nem csak szép üdvözlőlapot, de hozzáillő borítékot is készíthetsz!

  Olvass tovább
 • Karácsonykor minden út hazavezet
  Karácsonykor minden út hazavezet
  561 Megtekintés Liked

  Mára egy karácsonyi képeslapot hoztam, és szokásomtól eltérően egyrétegűt: végre kipróbáltam a maszkolást.:) Ugye nem baj, hogy kicsit korán van még? <3

  Olvass tovább
 • Spooktacular wishes
  Spooktacular wishes
  302 Megtekintés Liked

  Juhúúú, biztosan észrevette mindenki, itt van az ősz! Nekem ez a kedvenc hónapom, mindenestül – a sárguló levelekkel, a csodás gyümölcsökkel, termésekkel, az illatokkal, az esővel, a hűvös estékkel, a köddel és még sorolhatnám, de semmiképpen nem szeretnék megfeledkezni a Halloween ünnepéről, amit szintén imádok.

  Olvass tovább
Showing 37 to 48 of 104 (9 Pages)