Kövess minket Facebookon!

Kategóriák

Blog navigation

Legutóbbi bejegyzések

Legfrissebb hozzászólások

 • Nyuszis tavaszváró
  Nyuszis tavaszváró
  269 Megtekintés Liked

  Ennél a tavaszi lapnál minden részt a csodálatos Prima Marketing Akvarell festék koncentrátummal festettem. Nincs másra szükség, mint egy édes nyuszis bélyegzőre, ecsetre és a festékre. Az elkészült képet aztán kedvünk és ízlésünk szerint beletehetjük képkeretbe vagy tovább alkotva üdvözlőkártyát készíthetünk belőle.

  Olvass tovább
 • Tukán a banánlevelek között
  Tukán a banánlevelek között
  576 Megtekintés Liked

  Hozom a második lapomat a Studio Light készlettel és papírokkal: ezúttal egy tukán készült, nagyjából élethű színekkel, és jócskán teret engedve a papír szépségének.:)

  Olvass tovább
 • Pippi Kreatív Alkotócsapat - Új taggal bővültünk
  Pippi Kreatív Alkotócsapat - Új taggal bővültünk
  491 Megtekintés Liked

  Szeptemberben mutattuk be a  Pippi Kreatív Alkotó Csapatunk tagjait! Nagyon büszkék vagyunk Rájuk, a hétről-hétre érkező alkotásokra, a közös munkára. Most új taggal bővülünk, Tégi Marietta személyében, fogadjátok Őt szeretettel! ♥

  Olvass tovább
 • Flamingós keksztartó barátnőknek
  Flamingós keksztartó barátnőknek
  510 Megtekintés Liked

  Sziasztok! Ilyenkor már mindenki gőzerővel készül a karácsonyra. Nálunk is égnek a fények, pislákolnak a gyertyák, de a dekoráció még nincs teljesen készen. Karácsonyi dalokat dúdolva készülődni, scrappelni, nincs is annál jobb, ugye?:) A hétvégén csajos napot tartunk, barátnőkkel. Sütis pakkokat és ajándékokat cserélünk, csacsogunk, kávézgatunk, délután pedig moziba megyünk. Alig várom.:)

  Olvass tovább
 • SIZZIX 1X1 MELYIK TARTOZÉK MIRE VALÓ?
  SIZZIX 1X1 MELYIK TARTOZÉK MIRE VALÓ?
  606 Megtekintés
  1 Comment
  (5.0)
  Liked

  Végre már a Tiéd ez a csodamasina? Szeretnéd kihozni belőle a legtöbbet? Ebben a cikkben bemutatjuk Neked az elérhető kiegészítőket...

  Olvass tovább
 • Kertem 2019
  Kertem 2019
  312 Megtekintés Liked

  Vidám, kezdők számára is könnyen elkészíthető mini albumot hoztam nektek. Semmi flikk-flakk nem lesz benne, mégis remélem, hogy ad néhány ötletet nektek.

  Olvass tovább
 • Kihívás - Bélyegző, türkiz és nyár!
  Kihívás - Bélyegző, türkiz és nyár!
  563 Megtekintés
  1 Comment
  (5.0)
  Liked

  Végre megérkezett, az augusztusi Pippi Kihívás! - Havi témánk: Bélyegző, türkiz és nyár!Nyár van, a téma szinte adta magát! :)

  Olvass tovább
 • The first travel PL album
  The first travel PL album
  447 Megtekintés Liked

  Ma egy Project Life-os bejegyzést hoztam nektek. Bevallom, ez az én kattanásom: egyszerűen imádom, ahogy a kezem között formálódik tasakokba a családunk, a barátaink története, ahogy egységet alkot a világ éppen zajló dolgaival…

  Olvass tovább
 • Hello Tombow!
  Hello Tombow!
  520 Megtekintés Liked

  Új márkát köszöntünk! Hello Tombow! Elsőként a Tombow ABT Dual Brush Pen - Kéthegyű filctollat szeretném bemutatni Nektek. Használatukkal csodálatos akvarellhatás hozható létre.

  Olvass tovább
 • EGY KIS ŐSZI CINCOGÁS
  EGY KIS ŐSZI CINCOGÁS
  391 Megtekintés Liked

  A naptár szerint már régebben, de érzésre még csak nemrég érkezett meg az ősz. Úgy gondoltam szentelek ennek egy képeslapot, amihez a My Favorite Things egyik legaranyosabb készletét választottam, a neve Harvest Mouse.

  Olvass tovább
 • Legyen hóóóó!
  Legyen hóóóó!
  483 Megtekintés
  1 Comment
  (5.0)
  Liked

  Itt a novemberi Pippi Kihívást! Legyen hó és persze legyen papír!  

  Olvass tovább
 • Fess virágcsokrot lépésről-lépésre
  Fess virágcsokrot lépésről-lépésre
  602 Megtekintés Liked

  Igazán különleges ajándék egy kézzel festett, gyönyörű kép a falra. Gondoltam most egy virágcsokros kép lépésről-lépésre leírását készítem el nektek! 

  Olvass tovább
Showing 49 to 60 of 104 (9 Pages)