Kövess minket Facebookon!

Legfrissebb bejegyzések

Gyors és látványos üdvözlőlapok Sizzix sablonokkal

Gyors és látványos üdvözlőlapok Sizzix sablonokkal

Ha nincs sok időd alkotásra, mégis látványos karácsonyi üdvözlőlapot szeretnél küldeni szeretteidnek, nagyszerű választás lehet a Sizzix Katelyn Lizardi által tervezett vágósablon és pecsét szettje. Ezzel a kedves csomaggal nem csak szép üdvözlőlapot, de hozzáillő borítékot is készíthetsz! Ha pedig szeretnéd játékos elemeket is használni, ajánlom hozzá a karácsonyi gömb és dísz kis csomagot is, no meg az idei kedvenc apróság csomagot is Tim Holtztól…

 

 

A lap színvilágát válaszd ki kedvedre. Mivel csupa apró elemet fogunk vágni, ezek lehetnek akár papírmaradékok is. Én textúrált, színes alapkartonokat választottam. A pici vágókésekhez elég egy Sidekick vágógép is!
A színes elemek elkészítése és összeillesztése nagyon könnyű, akár gyerekkel is készíthető! Az egyetlen trükk, hogy a térbe emelkedő gömb elemet érdemes bígelni.

 

 

A lapokat úgy készítettem, hogy jó sok színes, variálható elemet kivágtam és utána az elkészített lap alapokra rendeztem őket. A vágósablonok csomagolásának belsejében megtalálható az illesztési útmutató minden elemhez.

 

 

Számomra a szett legvonzóbb eleme a bélyegző, azon is kedvencem a „northpole air mail” pecsét. Ezt szerintem minden karácsonyi lapom borítékjára rá fogom nyomni. Ehhez a lap szetthez nem csak a különleges postai jelzést, hanem több díszítő elemet is domborítottam a borítékra.

 

 

A munkádat apró trükkökkel segítheted. A pookey tool segítségével az egészen apró részeket (mint például a pingvin szárnya vagy a hópelyhek) is fel tudod venni.

A vágósablon tisztító hengerrel könnyen kiemelheted a felirat felesleges elemeit.

A boríték domborítása előtt melegítsd elő a hőlégfújót és csak rövid ideig időzz el a felületen, inkább hosszan mozgatva melegítsd a domborport mert a boríték vékony papírja könnyen megég!

 

 

Jó alkotást, örömteli karácsonyi készülődést kívánok!

 

Révhelyi Beatrix, Lily

Felhasznált eszközök:

Vágósablon bélyegzővel 663151, Framelits / Stamps - Envelope Liners, Mini - (1 csomag)Vágósablon 663153, Thinlits / Christmas Ornament Flip and Fold - (1 csomag)Vágósablon 663119, Thinlits / Tiny snowglobes - Tim Holtz (1 csomag)Mini Vágó- és Domborítógép 662535, Sizzix Sidekick / Starter Kit (Brown & Black) - Tim Holtz (1 csomag)Bordázó tábla 12", Scoring board / - (1 db)
Vágósablon tisztító henger, szivacslappal 660513, Sizzix Accessory / Brush and Foam Pad - (1 csomag)Domborító por 15ml / Super Fine, Clear/Clear Gloss - WOW! Embossing Powder (1 db)Vízjeltinta - mini , VersaMarker / Watermark Pad - Clear - Átlátszó (1 db)Pozicionáló eszköz , Pookey tool / Pick-up tool for card-making - (2 db)Hőlégfúvó , / Embossing heat tool - (1 db)

Tetszett Lily bejegyzése? Szólj hozzá bátran! A lenti űrlapon ezt könnyedén megteheted :-) ( A honlap mezőt nyugodtan hagyd figyelmen kívül.)

1hozzászólás

  • Avatar
   Horváth Mária
   dec 20, 2018

   Nagyon kedvesek ezek az apró sablonok. És a képeslapok is aranyosak lettek!

Hozzászólás

* Név:
* E-mail: (Nem látható)
   Honlap: (Teljes honlapcím: http://)
* Hozzászólás:
Ellenőrző kód