Kövess minket Facebookon!

Kategóriák

Blog navigation

Legutóbbi bejegyzések

Legfrissebb hozzászólások

 • Tilda fácskák
  Tilda fácskák
  736 Megtekintés
  1 Comment
  (5.0)
  Liked

  Először is azzal kezdeném, hogy a TILDA anyag egy álom, már ahogy a kezembe vettem teljesen oda és vissza voltam tőle. A Bird pond/Blue anyagcsomagot használtam! Imádtam! Minőségi, vastag, sűrű szövésű, csodálatosak a színei és szuper vele dolgozni! 

  Olvass tovább
 • PASZTELL KARÁCSONY - MIÉRT NE?
  PASZTELL KARÁCSONY - MIÉRT NE?
  405 Megtekintés Liked

  Kezdődik a karácsonyi visszaszámlálás, hurrá! Örülj velem! Máris két lapot készítünk, mert megsúgom, lap párt készíteni mindig könnyebb. Egyszerű és gyors, mégis mutatós üdvözlőlapot készíthettek a leírásom alapján...

  Olvass tovább
 • EGYSZERŰ INTERAKTÍV MACIS KÉPESLAP
  EGYSZERŰ INTERAKTÍV MACIS KÉPESLAP
  667 Megtekintés Liked

  Sziasztok! Megint én, és megint képeslappal. Most egy kicsit trükkösebbel, remélem, hasznát tudjátok majd venni a részletes leírásnak.:)...

  Olvass tovább
 • FÁZÓS MADÁRKÁK
  FÁZÓS MADÁRKÁK
  373 Megtekintés Liked

  Sziasztok, ma egy kedves kis madárkákkal díszített karácsonyi képeslapot készítettem, máris mutatom, hogyan csináltam. Nagyon szép stencileket találtam a webáruházban, ezek közül most egy hópehely-mintázatút próbáltam ki.

  Olvass tovább
 • Októberi vendégalkotónk - Molnár Zsófi
  Októberi vendégalkotónk - Molnár Zsófi
  362 Megtekintés Liked

  A Pippi Kreatív csapat a szeptemberi kihívásunk jelentkezőiből,Molnár Zsofi alkotását választotta, így Ő lett az októberi vendégalkotónk! Az aktuális havi témákban készítette el gyönyörű karácsonyi képeslapját.

  Olvass tovább
 • Denim Saturdays Album
  Denim Saturdays Album
  325 Megtekintés Liked

  Sziasztok! Ismét egy fantasztikus kollekciót, azaz a Studio Light Denim Saturdays papírkészletét és kiegészítőit szeretném bemutatni Nektek, amelyből legújabb alkotásom készült.

  Olvass tovább
 • Festékfolyatásos technika (Paint Pouring)
  Festékfolyatásos technika (Paint Pouring)
  4376 Megtekintés
  1 Comment
  (5.0)
  Liked

  A DecoArt termékek lehetővé teszik, hogy bárki, a kezdőtől a haladóig különlegesen egyedi alkotásokat készítsen a festékfolyatásos technikával szinte bármilyen sík felületre. Ezekkel a speciálisan kialakított termékeket és a DecoArt prémium akrilfestékeit keverve csodálatos festményeket hozhatunk létre akár ecset nélkül! 

  Olvass tovább
 • Kihívás - TIM HOLTZ nyomában
  Kihívás - TIM HOLTZ nyomában
  631 Megtekintés Liked

  Alkotás közben biztosan találkoztál már a nevével. Legyen szó, vágásról, bélyegzésről, scrapbook vagy mixed media alkotásról, az általa fémjelzett termékeket nap mint nap örömmel használjuk. Tim Holtznak az elmúlt években rengeteg különlegességet köszönhetünk. Mi pedig imádatunk jeléül most az egész hónapot neki és a termékeinek szenteljük!

  Olvass tovább
 • Stencil tartó
  Stencil tartó
  586 Megtekintés Liked

  Sziasztok! Itt az első blog bejegyzésem, had ne mondjak milyen izgalmak közepette írtam meg :D

  Olvass tovább
 • Húsvét nyuszikkal, pip(p)ikkel
  Húsvét nyuszikkal, pip(p)ikkel
  426 Megtekintés Liked

  Sziasztok, Pippisták, Vica vagyok megint.:) Ebben a posztban már a húsvétra készülünk: biztosan láttátok, hogy a LawnFawn kijött néhány megacuki bélyegzőszettel, köztük egy nyuszissal is. Az e havi csomagomba ez a készlet került, a webáruházban meg tudjátok vásárolni a többi kinccsel együtt.

  Olvass tovább
 • Winter Trails album
  Winter Trails album
  672 Megtekintés Liked

  Izgatottan láttam hozzá a következő projektemhez a StudioLight Winter Trails elnevezésű karácsonyi kollekciójából. A papírok különleges színvilága, hangulata rögtön megfogott. A készlethez tartozó kiegészítők széles választéka több lehetőséget hordoz magában, engem most az alábbi album elkészítésére késztetett. 

  Olvass tovább
 • CUKORKATARTÓ HALLOWEENRE
  CUKORKATARTÓ HALLOWEENRE
  481 Megtekintés Liked

  Sziasztok, Pippisták! Mára egy cukorkatartót hoztam nektek. Még éppen elkészül Halloweenre, de a szabásminta alapján bátran készítsétek el bármilyen alkalomra, nem csak cukorkának, bármilyen apró ajándéknak.

  Olvass tovább
Showing 73 to 84 of 104 (9 Pages)