TOP termékek

Szűrés

Stamperia újdonságok és fantasztikus akció 20-40% kedvezmény! <<megnézem>>

Linómetszés vágószerszám , Lino / Cutters and Handle - Nyél + 10 db vágó (1 csomag)

Linómetszés vágószerszám , Lino / Cutters and Handle  - Nyél + 10 db vágó (1 csomag)
Linómetszés vágószerszám , Lino / Cutters and Handle - Nyél + 10 db vágó (1 csomag)

Essdee linómetsző készlet.

Tartalma:

  • 1 erősműanyag fogantyút alumínium gyűrűvel
  • 10 darab különböző, nagy széntartalmú acélból készült, precíziós csiszolt linómetsző kés (No. 1-10)
Bővebben
Termék azonosító :
34227
További adatok
Raktáron :  2 db
4 599 Ft
Részletek

Az Essdee Lino vágókészlet 10 darab, nagy széntartalmú acélból készült, precíziós csiszolt linómetsző kést tartalmaz, valamint egy erős polipropilén fogantyút alumínium gyűrűvel, amely lehetővé teszi a vágók könnyű felszerelését és meghúzását. Egy egyszerű, de kiváló minőségű linóleumvágó készlet.

 

Lino vágókések:

Lino vágókés No.1

Finom vonalakhoz és keresztirányú sraffozáshoz. Soha ne nyomd a vágóeszközt mélyebbre, mint a hegy oldala. A SoftCut anyagon 0,5 mm-es vagy annál kisebb vonal húzható, a Lino esetében pedig egy kicsit szélesebb. Legyél óvatos, amikor a finom vonalakat tintázzod, ne kerüljön rá túl sok festék.

 

Lino vágókés No.2

Univerzális és könnyen használható szerszám alacsony vágószöggel. Általában alapeszközként használják 1,5 mm-es vagy annál kisebb vonalak vágásához.

 

 

Lino vágókés No.3

Szoros, kerek vágó, amely 2 mm mély oldalú vonalat képes vágni. Jó egyenes vonalakhoz. Kiválóan használható SoftCutban, de túl mélyre vágott linóba, és a vágás függőleges falai kevés támaszt hagyhatnak maguk után, és gyengíthetik a felső felületet. Gyakorlattal, mint a 3-asnál, hasznos kis körök forgómozgással történő vágásához.

 

Lino vágókés No.4

Széles, lekerekített "V" vágó a 3 mm széles vonalakhoz, 45°-os falakkal az erős nyomtatási felületért, ami különösen fontos a törékeny részletek és a nagy, nyitott terekben lévő finom vonalak esetében.

 

 

Lino vágókés No.5

Vékony vonaljelölő eszköz az első vonalak elkészítéséhez, a minta meghatározásához, mielőtt más vágóeszközökkel eltávolítanád a nem kívánt hátteret. A felületen keresztül tolható vagy húzható, és nagyon könnyen elfordítható, ívek és hullámos vonalak leírásához. Mélyen bevág a linóleumba vagy a SoftCutTM -be, hogy meghatározza az anyageltávolítás határát.

Lino vágókés No.6

Lapos sugárvágó lapos, széles vágásokhoz vagy az oldalfalon történő metszéshez a nyomtatott terület csökkentése érdekében, erős, sekély szöget hagyva. Függőlegesen elforgatva akár 4 mm-es köröket is vághat a SoftCutTM-en.

 

Lino vágó No.7

Lino vágókés No.8

Lino vágókés No.9

Lino vágókésó No.10

Adatok
Gyártói cikkszám
L10S/5060127180424
Vonalkód
5060127180424
Gyártó
Essdee